mrt 062020
 

Herbestemmen bedrijfsruimte tot appartementen

previous arrow
next arrow
Slider
Voor het herbestemmen van de voormalige apotheek op de hoek Hoge Ham en Geer in Dongen is een plan gemaakt voor het verbouwen van het pand naar drie ruime appartementen. Dit prachtige pand in het hart van Dongen stamt uit 1935. Het is van de hand van de Dongense architect Schellekens. Door de sobere en ingetogen baksteen architectuur heeft dit pand al jaren een herkenbare en prominente plek in de straat. 

De appartementen zijn zorgvuldig ingepast binnen de bestaande wanden en vloeren. Zonder inbreuk of afbreuk te doen aan de bestaande architectuur. Hierdoor heeft ieder appartement een eigen karakteristieke en unieke indeling met behoud van de ruimtelijke en monumentale kwaliteit die in en om het pand aanwezig is. 

De appartementen voldoen aan de eisen van deze tijd. Ze zijn voorzien van alle luxe en comfort die je in de huidige tijd mag verwachten van een woning op deze unieke locatie. Door het aanbrengen van een lift in de centrale entree is er rekening gehouden met het levensloop bestendig maken van de appartementen.

Voor dit plan is een totale advies opdracht uitgevoerd. Van het ontwerp, aanvraag omgevingsvergunning tot de uitwerking voor de uitvoering van de werkzaamheden.

opdrachtgever vastgoedontwikkelaar.com

locatie dongen

jaar 2020

beeld mills-company