feb 262018
 

Centrumgebouw recreatiepark Ameland

Slider
Op Ameland verrijst een nieuw vakantie- en recreatiepark. Centraal in dit park is een ontvangst en centrumgebouw gelegen.

Het centrumgebouw combineert de verschillende ontvangst en ontspanningsfuncties voor de gasten van het vakantie- en recreatiepark en biedt ruimte voor bijeenkomsten en vergaderingen.

Het centrumgebouw op het recreatiepark bestaat uit twee bouwvolumes met daartussen een centrale entree ruimte. De vormgeving verwijst naar een landelijke schuur.

De dakconstructie is opgebouwd uit gelamineerd houten spanten. Tussen de spanten zijn geïsoleerd houten wanden geplaatst. Aan de buitenzijde is het gehele gebouw voorzien van houten horizontale  gevelbekleding. Het hellende dak is voorzien van een sedum dakafwerking. Door deze afwerking gaat het gebouw op in het omliggende duinlandschap.

Voor Het centrumgebouw op het recreatiepark is het definitief ontwerp van architect Jeroen Dingemans uitgewerkt naar een technisch en uitvoerings-gereed ontwerp voor de aanvraag omgevingsvergunning en uitvoering van het werk.

opdrachtgever platform allround i.s.m. jeroen dingemans

locatie ameland

jaar 2017