Bouwkundig tekenbureau

Bouwkundig tekenbureau koenen ontwerp + bouwzaken verzorgt het bouwkundig tekenwerk voor nieuwbouw en verbouwprojecten. Het bureau ondersteunt particulieren en professionals in alle fasen van de bouwvoorbereiding. Van eerste ontwerpschets tot complete engineering van woning of bedrijfsobject.

Bouwkundig tekenwerk

Voor de uitvoerbaarheid van een nieuwbouw- en verbouwplan is een goed uitgewerkt bouwkundig ontwerp van belang. Bouwkundig tekenbureau Koenen ontwerp + bouwzaken werkt ieder bouwplan uit tot gedetailleerde bouw- en werktekeningen. Deze tekeningen zijn noodzakelijk bij het aanvragen van een vergunning, een prijsopgave of bij een aanbesteding.
Koenen ontwerp + bouwzaken verzorgt het complete bouwkundig tekenwerk en de aanvraag omgevingsvergunning.

3D visualisatie

Een duidelijke 3D visualisatie geeft een goed beeld van ieder ontwerp. Het laat zien hoe het geheel er uiteindelijk uit zal zien. Het geeft inzicht in vorm, ruimte, kleur en materiaalgebruik. En biedt de mogelijkheid tot het bijstellen van een ontwerp in een vroeg stadium.

Bouwkundig tekenbureau koenen ontwerp + bouwzaken verzorgt op verzoek de 3D visualisatie van nieuwbouw, verbouw en interieurprojecten.

bouwkundig tekenbureau bouwadvies bouwkundig ontwerp architect architectenbureau bouwbegeleiding bouwtekening dongen oosterhout tilburg breda waalwijk

Werkzaamheden

  • bouwkundig CAD tekenwerk
  • bouwkundige detaillering
  • tekenwerk vergunningsaanvraag
  • tekenwerk ontruimings- en vluchtplan
  • 3D visualisatie
  • inmeten en tekenen bestaande gebouwen

Fasen

Voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, bestektekening, werktekening, revisietekening