Bouwkundig- en interieur ontwerp

Bouwkundig ontwerpbureau koenen ontwerp + bouwzaken verzorgt het bouwkundig en interieur ontwerp voor nieuwbouw en verbouwprojecten. 

Koenen ontwerp + bouwzaken vormt de + tussen ontwerp en techniek. Een meerwaarde bij ieder bouwkundig of interieur project.  De vakkundige bouwkundige benadering resulteert bij ieder opgave in een helder ontwerp, realiseerbaar bouwplan en deskundig advies.

Het breed georiënteerde bureau werkt aan particuliere en zakelijke opdrachten voor nieuwbouw en verbouw. De opdrachten lopen uiteen. Van een nieuwbouwwoning en een woninguitbreiding tot een kantoorgebouw of bedrijfsinterieur.

In iedere ontwerpopgave staat de vraag van de opdrachtgever centraal. Welke eisen en wensen heeft hij of zij? Zijn ze technisch en financieel te realiseren? Het uitgangspunt is altijd een realiseerbaar architectonisch ontwerp te maken. Waarin functionaliteit, licht en ruimte belangrijk zijn en de bestaande context maatgevend is.

Koenen ontwerp + bouwzaken werkt ieder ontwerp bouwkundig en technisch uit, verzorgt de noodzakelijke technische bouwtekeningen en begeleidt de opdrachtgever bij het aanvragen van een vergunning, een prijsopgave of een aanbesteding.

Klik hier voor recente projecten.

bouwkundig tekenbureau bouwadvies bouwkundig ontwerp architect architectenbureau bouwbegeleiding bouwtekening dongen oosterhout tilburg breda waalwijk

Werkzaamheden

  • bouwkundig ontwerp nieuw- en verbouw
  • interieur ontwerp

Fasen

vooronderzoek, schetsontwerp, voorlopig ontwerp