sep 172013
 

 entreegebouw jachthaven Eijsden

De jachthaven Eijsden is gelegen in een voormalig grindgat aan de Maas. Door gebrekkig onderhoud is het aanzicht van de haven in de jaren minder aantrekkelijk geworden. Reden om te onderzoeken hoe de haven gerenoveerd kan worden. Onderdeel van dit onderzoek is het verbeteren van de toegankelijkheid en veiligheid in de haven. Het voorstel is om een nieuw herkenbaar onderkomen voor de havenmeester te maken. Dit ontwerp is onderdeel van een groter renovatieplan voor de haven. Het nieuwe kantoor van de havenmeester is op hoogte geplaatst. Daardoor verbeterd de zichtbaarheid op en herkenbaarheid van de haven. Het nieuwe kantoor staat naast de toegangsweg naar de haven, waardoor passanten en bezoekers duidelijk zichtbaar worden voor de havenmeester. opdrachtgever tpt bv
locatie eijsden
jaar 2012